Leírás
EGYETLEN ÁLLATI EREDETŰ FEHÉRJEFORRÁS
Az egyetlen állati eredetű fehérjeforrás minimumra csökkenti az allergiás reakció esélyét.
GABONAMENTES ÖSSZETÉTEL
Gabonaféléket nem tartalmaz.
KIVÁLÓAN EMÉSZTHETŐ
Könnyen emészthető összetevői csökkentik az emésztőtraktus terhelését.
ÖSSZETÉTEL: Frissen előkészített vadhús 55% (100 kg termék előállításához 93 kg frissen előkészített vadhúst használunk fel), dehidratált burgonya, napraforgóolaj (természetes tokoferolokkal védve), almarost, sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae), burgonyafehérje, kalcium-karbonát, monokalcium-foszfát, nátrium-klorid, lenmag (természetes omega-3 zsírsav forrás), hidrolizált zöldségek, tengeri moszat 500 mg/kg, dehidratált fodros kel 500 mg/kg, körömvirág (karotinoidokban gazdag) 100 mg/kg, rozmaring 100 mg/kg, zöld tea 100 mg/kg.
ADALÉKANYAGOK: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 15000 IU/kg, D3-vitamin 1500 IU/kg, E-vitamin 150 mg/kg, C-vitamin 100 mg/kg, vas (aminosavak vas(II)-kelát-hidrátja) 45 mg/kg, jód (kálium-jodid) 3 mg/kg, réz (aminosavak réz(II)-kelát-hidrátja) 7 mg/kg, mangán (aminosavak mangánkelát-hidrátja) 20 mg/kg, cink (aminosavak cinkkelát-hidrátja) 70 mg/kg, szelén (L-szelenometionin) 0,20 mg/kg. Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok: növényi olajokból származó tokoferol kivonatok. Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: probiotikum: Bacillus velezensis C-3102 (DSM 15544) 1 x 109 CFU/kg.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK
Nyersfehérje 22,00%
Nyerszsír 16,00%
Linolsav 4,50%
Linolénsav 0,50%
Nyersrost 3,50%
Nyershamu 7,50%
Szénhidrátok 43,00%
Nedvesség 8,00%
Kalcium 1,30%
Foszfor 1,00%
Nátrium 0,35%
Kálium 0,65%
Energia (ME)/kg 3753 kcal
JAVALLATOK
Eleség allergia
Eleség intolerancia
ELLENJAVALLATOK
Vadfehérjére való túlérzékenység
TÁPSZEMCSE
1,5 X 1,5 / / Ø 0,6 cm
ELÉRHETŐ KISZERELÉSEK
3 kg / 10 kg
ADAGOLÁSI ÚTMUTATÓ
Testsúly (kg) | 1 | 5 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 |
Alacsony aktivitás esetén | 25 | 85 | 145 | 240 | 325 | 405 | 480 | 550 |
Átlagos aktivitás esetén | 30 | 100 | 165 | 280 | 380 | 470 | 555 | 635 |
Magas aktivitás esetén | 35 | 120 | 195 | 330 | 445 | 555 | 655 | 750 |