Leírás
EGYETLEN ÁLLATI EREDETŰ FEHÉRJEFORRÁS
Az egyetlen állati eredetű fehérjeforrás minimumra csökkenti az allergiás reakció esélyét.
KIFEJEZETTEN ÍZLETES
A magas friss hús tartalom kivételesen ízletes eledelt eredményez.
MAGAS ROST
Elősegíti a teltségérzetet és biztosítja az eledel alacsony energiasűrűségét.
ÖSSZETÉTEL: Frissen előkészített lazac 44% (100 kg termék előállításához 60 kg frissen előkészített lazacot használunk fel), rizsfehérje, extrudált rizs, burgonyafehérje, almarost, cukorrépapép, sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae), hal hidrolizátum, kalcium-karbonát, növényi rost (cellulóz), monokalcium-foszfát, halolaj (természetes tokoferolokkal védve), útifűmaghéj, tengeri moszat 500 mg/kg, dehidratált fodros kel 500 mg/kg, körömvirág (karotinoidokban gazdag) 100 mg/kg, rozmaring 100 mg/kg, zöld tea 100 mg/kg.
ADALÉKANYAGOK: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 18000 IU/kg, D3-vitamin 1000 IU/kg, E-vitamin 200 mg/kg, C-vitamin 200 mg/kg, vas (aminosavak vas(II)-kelát-hidrátja) 54 mg/kg, jód (kálium-jodid) 1,20 mg/kg, réz (aminosavak réz(II)-kelát-hidrátja) 8 mg/kg, mangán (aminosavak mangánkelát-hidrátja) 24 mg/kg, cink (aminosavak cinkkelát-hidrátja) 70 mg/kg, szelén (L-szelenometionin) 0,10 mg/kg, taurin 1800 mg/kg, L-karnitin 500 mg/kg. Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok: növényi olajokból származó tokoferol kivonatok.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK
Nyersfehérje 33,00%
Nyerszsír 10,00%
Linolsav 0,60%
Linolénsav 0,18%
Arachidonsav 0,11%
Nyersrost 5,50%
Nyershamu 7,50%
Szénhidrátok 37,00%
Nedvesség 7,00%
Kalcium 1,00%
Foszfor 0,90%
Nátrium 0,45%
Kálium 0,85%
Energia (ME)/kg 3480 kcal
JAVALLATOK
Eleség allergia
Eleség intolerancia
ELLENJAVALLATOK
Lazacfehérjével szembeni túlérzékenység
TÁPSZEMCSE
0,7 X 0,7 / Ø 0,5 cm
ELÉRHETŐ KISZERELÉSEK
1,2 kg / 2,5 kg / 5 kg
ADAGOLÁSI ÚTMUTATÓ
Testsúly (kg) | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Benti tartású állat | 35 | 45 | 55 | 60 | 70 |
Kül- és beltéri tartású állat | 40 | 55 | 65 | 75 | 85 |