Leírás
MAGAS LINOLSAV SZINT
A bőr permeábilitásának fenntartása szempontjából esszenciális, megelőzi a bőr vízvesztését.
EPA, DHA
Omega-3 zsírsavak, a gyulladáscsökkentő eikozanoidok előanyagai.
BŐRVÉDELEM
Az Omega-6 zsírsavak a bőr védő rétegének megerősítésében segítenek.
ÖSSZETÉTEL: Frissen előkészített fehér húsú hal 60%, rizs, burgonya, alma, halolaj, lenmag, ásványi anyagok, borágó olaj.
ADALÉKANYAGOK: A-vitamin 2000 IU/kg, D3-vitamin 250 IU/kg, E-vitamin 30 mg/kg, vas (aminosavak vas(II)-kelát-hidrátja) 9 mg/kg, cink (aminosavak cinkkelát-hidrátja) 15 mg/kg, mangán (aminosavak mangánkelát-hidrátja) 1,5 mg/kg, cink (aminosavak cinkkelát-hidrátja) 15 mg/kg.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK
Nyersfehérje 8,00%
Nyerszsír 7,00%
Nyersrost 0,75%
Nyershamu 2,50%
Nedvesség 80,00%
Linolsav 0,30%
EPA + DHA 0,07%
Energia (ME) /100g 100 kcal
JAVALLATOK
Eleség allergia
Atópiás bőrgyulladás
Eleség intolerancia
Gyulladások (bőrgyulladás, vékonybélgyulladás, vastagbélgyulladás)
ELLENJAVALLATOK
Fehér húsú hallal szembeni túlérzékenység
ELÉRHETŐ KISZERELÉSEK: 100g / 300g