Leírás
HIDROLIZÁLT FEHÉRJE:
A hidrolizált fehérjék minimálisra csökkentik az allergiás reakció esélyét.
EPA, DHA
Omega-3 zsírsavak, a gyulladáscsökkentő eikozanoidok előanyagai.
BŐRVÉDELEM
Az Omega-6 zsírsavak a bőr védő rétegének megerősítésében segítenek.
ÖSSZETÉTEL: Extrudált rizs, halolaj (természetes tokoferolokkal védve), hidrolizált fehér húsú hal 12,5%, rizsfehérje, almarost, burgonyafehérje, hidrolizált szójafehérje, monokalcium-foszfát, kalcium-karbonát, hidrolizált lazac, lenmag (Omega-3 zsírsavak természetes forrása), kálium-klorid, borágó olaj.
ADALÉKANYAGOK: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 11000 IU/ kg, D3-vitamin 1100 IU/kg, E-vitamin 600 mg/kg, C-vitamin 350 mg/kg, vas (aminosavak vas(II)-kelát-hidrátja) 45 mg/kg, jód (kálium-jodid) 1,20 mg/kg, réz (aminosavak réz(II)-kelát-hidrátja) 5 mg/kg, mangán (aminosavak mangánkelát-hidrátja) 24 mg/kg, cink (aminosavak cinkkelát-hidrátja) 75 mg/kg, szelén (L-szelenometionin) 0,20 mg/kg, taurin 800 mg/kg, L-karnitin 1500 mg/kg. Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok: növényi olajokból származó tokoferol kivonatok. Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: probiotikum: Bacillus velezensis C-3102 (DSM 15544) 1 x 109 CFU/kg.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK
Nyersfehérje 22,00%
Nyerszsír 17,00%
EPA + DHA 1,00%
Omega-6 zsírsavak 2,90%
Linolsav 2,50%
Linolénsav 1,00%
Arachidonsav 0,05%
Nyersrost 2,75%
Nyershamu 6,00%
Nedvesség 8,00%
Kalcium 0,80%
Foszfor 0,65%
Nátrium 0,45%
Kálium 0,60%
Energia (ME)/kg 3906 kcal
JAVALLATOK
Eleség allergia
Atópiás bőrgyulladás
Eleség intolerancia
Gyulladások (bőrgyulladás, vékonybélgyulladás, vastagbélgyulladás)
ELLENJAVALLATOK
Ellenjavallata nem ismert.
TÁPSZEMCSE
1,3 X 1,3 / Ø 0,9 cm
ELÉRHETŐ KISZERELÉSEK
3 kg / 10 kg
ADAGOLÁSI ÚTMUTATÓ
Testsúly (kg) | 1 | 5 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 |
Alacsony aktivitás esetén | 25 | 85 | 140 | 235 | 315 | 390 | 460 | 525 |
Átlagos aktivitás esetén | 30 | 95 | 160 | 270 | 365 | 450 | 530 | 610 |
Magas aktivitás esetén | 35 | 115 | 190 | 315 | 430 | 530 | 630 | 720 |